Konig, Automatische Ultra Dunne Notebook Adapter, 90w

Mijn vriendin heeft een aantal jaar terug een laptop van mij gekregen. Zoals veel apparaten gaan ze natuurlijk precies na een jaar kapot. Zoals je vaak bij laptop adapters ziet is dat de kabel na een tijdje kapot gaat en dat je dus je laptop niet meer op kan laden. In China kun je tegenwoordig van alles kopen en vooral ook goedkoop. Wanneer je op Ebay kijkt zijn er tal van verkopers die de juiste adapter voor je laptop hebben. Een minpunt, de adapters gaan nog sneller kapot dan het origineel. Dus, na drie chinese adapters werd het toch echt tijd om een goede te zoeken.

Lang leven onze grote blauwe man, bol.com. Voor 39 euro heb ik een Konig, Automatische Ultra Dunne Notebook Adapter, 90w op de kop getikt. Deze is gemaakt van goede kwaliteit en ook nog veel goedkoper dan het orginele van HP!

Deze universele notebook adapter heeft een maximaal vermogen van 90 W. De 11 verwisselbare power tips en automatische voltage selectie maakt deze adapter geschikt voor bijna iedere notebook. Het lichtgewicht en super dunne ontwerp zorgt er voor dat je de adapter gemakkelijk overal mee naar toe neemt.

http://www.bol.com/nl/p/computer/konig-automatische-ultra-dunne-notebook-adapter-90w/1003004010970740/index.html#product_overview